Tilaa ruoat pitopalvelusta

Toimimme yhteistyössä paikallisen pitopalvelun kanssa.
Juhlat ja tilaisuudet ovat erityisiä hetkiä elämässä, ja haluamme tehdä niistä unohtumattomia juuri sinulle. Pitopalvelu perustuu paikallisuuteen, laatuun ja luotettavuuteen.
Pitopalvelu valmistaa ruoat aina rakkaudella ja ammattitaidolla, oli kyseessä sitten pieni perhejuhla tai isompi yritystapahtuma. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja eri tilaisuuksiin, ja voimme räätälöidä ruokalistan juuri sinun toiveidesi mukaiseksi. Olipa kyseessä sitten illallinen, raikas cocktailtilaisuus tai rennot brunssit, me huolehdimme siitä, että tarjoilut ovat nautinnollisia ja unohtumaton osa tilaisuuttasi.
Käytettävät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja aina ensiluokkaisia. Meille on tärkeää tarjota vain parasta, joten ruoissa käytetään ainoastaan laadukkaimpia ja tuoreimpia ainesosia. Pitopalvelu tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen luomutilan kanssa varmistaakseen, että pöydässäsi on vain parhaita makuja, jotka kunnioittavat sekä paikallisuutta että kestävää ruoantuotantoa.
Pitopalvelu on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen, ja panostamme siihen, että asiakkaamme voivat nauttia juhlistaan ilman huolta tarjoilun laadusta.

Esimerkki illallismenusta

ALKURUOKA
Silli ja graavilohta
SALAATIT
Broileri-kvinoa
Feta-pasta
Sienisalaatti
Tomaatti-mozzarella-basilika
Salaatinkastike
PÄÄRUOKA
Savulohi
Karjalan paisti
Perunat
Punajuuripaistos
Porkkanalaatikko
JÄLKIRUOKA
Täytekakku
Kahvi, tee
LISÄKSI
Ciabattaleipä, yrttilevite
Kotikalja, mehu ja vesi
Hintaesimerkki:
Illallismenu 15 hengelle asiakkaan toiveiden mukaan alkaen 35€/hlö sisältäen kuljetuksen.