Vuokrausehdot

1. VARAAMINEN JA MAKSU
Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. 30 % majoitusvarauksesta voidaan veloittaa 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 30 vrk ennen varauksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on alle 30 vrk, erääntyy lasku 14 vrk ennen majoituksen alkamista. Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti.
2. VILLAN LUOVUTUS JA SIIVOUS
Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 17.00 jälkeen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Myöhäinen lähtöluovutus tai aikainen tulo kysyttävä erikseen.
Mökissä on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä). Liinavaatteet voitte tilata majoitusvarauksen yhteydessä, jolloin ne toimitetaan valmiiksi mökille, 20 €/setti.
Jokaista varausta kohden on mökille toimitettu wc- ja talouspaperia sekä astian- ja yleispesuaineita, käsi ja keittiöpyyhkeet jotta pääsette sujuvasti loman alkuun. Mikäli tarvitsette loman aikana näitä lisää, tulee tarvikkeet hankkia itse. Mökin tarkempi varustetaso ilmenee mökkikuvauksesta.
Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, astiat tiskikoneessa, roskat roskiksessa sekä isoimmat tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös mökin piha-alue tulee olla siisti.
3. HENKILÖMÄÄRÄ
Mökillä on sänkypaikkoja 12 kpl + 4 kpl vuodesohvalla
4. VAHINKOJEN KORVAUS
Varaaja on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Varaaja vastaa niistä vahingoista, jotka hän tai hänen vieraansa tahallaan tai huolimattomuudellaan, on mökin irtaimistolle, rakenteille tai vuokranantajalle kuuluvalle omaisuudelle aiheuttanut. Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista ja korvaamaan ne Mökin omistajalle. Jos kohteessa on varaajan varauksen aikana rikottu tahallisesti tai vahingossa kohteen irtaimistoa tai rakenteita, laskutamme asiakkaalta kohteen korjauslaskujen lisäksi ilkivaltalisän 500 €. Varaaja vastaa siitä välillisestä vahingosta, joka aiheutuu kohteen vuokrauksen estymisestä tai vähentyneestä käyttöhyödystä varaajan varauksen päätyttyä varaajan kohteelle aiheuttaman vahingon johdosta. Vahingonvaade voidaan kohdentaa kokonaisuudessaan varaajaan, jonka velvollisuus huolehtia siitä että kohteessa oleilevilla on varaajan suostumus oleilla kohteessa.
5. REKLAMAATIOT
Asiakkaan on tehtävä välittömästi omistajalle huomautus mahdollisista palvelua tai mökkiä koskevista puutteista tai vioista. Tällöin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Huomautukset ja kiireelliset huoltopyynnöt on tehtävä puhelimitse 050-3665224, johon vastataan vuorokaudenajasta ja päivästä riippumatta. Mikäli asiakas ei ole ollut vierailunsa aikana yhteydessä epäkohdista omistajaan, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.
6. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT
Tupakointi on kielletty majoituskohteen sisätiloissa. Tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu. Lemmikin tuonnista majoituskohteeseen on aina ilmoitettava omistajalle etukäteen. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 50 € / lemmikki / vrk lisämaksu. Villa Viita ei vastaa luvattoman tupakoinnin tai eläinpölyn asiakkaalle aiheuttamista allergioista tms. ongelmista.
7. PERUUTUS
Peruutuksesta on aina ilmoitettava omistajalle kirjallisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen. Muutokset säätilassa, – tai kolmannen osapuolen tarjoamissa palveluissa tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja.
8. VILLA VIIDAN OIKEUS PERUUTTAA TAI SIIRTÄÄ VARAUS
Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on Villa Viidalla oikeus peruuttaa varaus.