Järjestä juhlat Villa Viidassa

Syntymäpäivien lisäksi Villa Viita sopii erinomaisesti kaikenlaisia muidenkin juhlien järjestämispaikaksi. Paikalla on järjestetty esimerkiksi myös polttareita, sukujuhlia, syntymäpäiviä ja hääjuhlia. Kaiken kaikkiaan paikka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia.

Esimerkkinä 50-vuotisjuhlat Villa Viidan tapaan

Keväällä 2023 Villa Viita sai toimia näyttämönä mitä upeimmille 50-vuotisjuhlille. Kaksipäiväisten juhlien järjestelyistä vastasi tinkimättömällä ammattitaidolla yhteistyökumppanimme Ville Roponen Viljami & Co Oy:ltä.
Ville Roponen kuvaa Villa Viitaa juhlapaikkana näin:
”Hieno paikka ja miljöö ehostaa myös juhlia varten. Paljon avaraa tilaa, puita ja rinnetontti, jossa pystyy tekemään erilaisia juttuja valoilla ja vaikka ilotulitteilla.”

Valaistuksella, musiikilla ja tarjoiluilla on iso rooli tunnelman luomisessa

Näissä 50-vuotisjuhlissa valaistuksella oli iso rooli tunnelman luomisessa. Terassin korkeista tolpista ripustettiin valonauhoja, kaiteisiin pyöritettiin pallovaloa ja metsän reunan puut valaistiin eri värisillä tehostevaloilla. Lisäksi valonauhasta tehtiin metsänreunaan vielä numero 50 merkkipäivä sankarin mukaan. Mökin terassilta värivaloin valaistu rantaviiva ja metsän reuna näyttivät todella upealta.
Illan musiikillisesta annista vastasi huvilalla oma DJ, jolle pystytettiin soittopiste keskimmäiselle patiotasanteelle. Paikalle tuotiin myös pystypöytiä oleskelua ja tarjoilujen nauttimista varten. Lauantaina oli myös oma kokki paikalla vastaamassa juhlaillallisesta.

Ehkä jopa stressittömin mahdollinen juhlapalvelu

Huvilan toiseen päätyyn pohdittiin myös ulkona syömistä varten 10m x 6m hengen telttaa, mutta nämä jätettiin pois, koska tarvittava tila onnistuikin sisälle. Tämä ei kuitenkaan heikentänyt juhlatunnelmaa, vaan kaikki vieraat viihtyivät erinomaisesti. Juhlaväkeä oli perjantaina yli 30 henkeä ja lauantaina ehkä 20.
Ville kertoo, että heidän toimintatapaansa kuuluu hoitaa tällaiset siten, että asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän vaivaa.
”Me suunnitellaan tarvittaessa kokonaisuus + toteutus ja viedään lopuksi roskat pois. Jos asiakas tilaa meiltä juhlat, niin emme halua hänen joutuu itse stressaamaan, vaan voi keskittyä nauttimiseen.”
Tälläkin kertaa asiakkaasta tarvittiin vain tieto siitä montako vierasta tulee. Syntymäpäiväsankari Jarkko 50v kuvaa asiaa näin:
”Täyskattaus. Tilaajan puolesta oli todella helppo, ei tarvinnut itse mitään muuta suunnitella kuin vieraslista. Viljami & Co hoiti siitä eteenpäin kaiken avaimet käteen, tiskijukat ja kaikki. Aivan kaikki. Asiakkaalta kysyttiin vain että mikä on budjetti ja montako teitä on.”
Jarkko on omiin juhliinsa äärimmäisen tyytyväinen ja kiittelee vielä Viljami & Co:ta erinomaista pelisilmästä.
”Ei jääny vajaaksi mikään. Viljami & Co:lla on ammattitaito ymmärtää asiakkaan tarpeet ja sen perusteella tulee myös hyviä ehdotuksia budjetin mukaan. Aivan mahtavaa!”

Jos mietit sopivaa juhlapaikkaa, älä turhaan enää etsi. Tule Villa Viitaan ja kerro mitä kaipaat.
Me pidämme huolen siitä, että tapahtumastasi tulee ikimuistoinen.