Nilkko Brewing

Pienpanimo tarjoaa käsityöläisolutta ja mukavaa tunnelmaa

Nilkko Brewing Mäntyharjun vanhalla kenkätehtaalla on hyvin vahvasti luontoon, sen ympäristöön ja asukkeihin teemaltaan perustuva pienpanimo, jossa jokainen olut on tehty käsityönä. Pienpanimon yhteydessä Mäntyharjun keskustassa toimii Nilkon oma Taproom, rouhea ja tyylikäs baari, jossa juuri valmistettua käsityölaisolutta voi nauttia tuoreena paikan päällä. Nilkon omasta kaupasta voi ostaa mukaan ainutlaatuisia oluita ja aika-ajoin muita juomia.

Oluissa on tärkeintä maku

Nilkko Brewing valmistaa moderneja, amerikkalaistyylisiä oluita, joiden juuret ovat vahvasti Mäntyharjussa. Kaikki oluet on tehty tinkimättömästi laadukkaista raaka-aineista, sekä Mäntyharjun puhtaasta vedestä. Inspiraatio resepteihin taas on löytynyt Mäntyharjun luonnosta, eläimistä ja kauniista maisemista.
Pienpanimo uskoo oluissaan laatuun, ei määrään. Tärkeintä oluissa ovat maku, aromit ja tasapainoisuus. Jokainen olut on alusta loppuun tehty käsityönä omassa pienpanimossa, jotta jokainen asiakas saa aina ensiluokkaisia tuotteita.
Nilkko Brewing on valmistanut erilaisia oluita jo yli parikymmentä, joissa maistuvat esimerkiksi isoäidin raparperit, paikallinen avomaankurkku ja hedelmät. Pienpanimo kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja etsii tuoreita makuja lähialueen raaka-aineista.

Panimon tarina ja nimi

Panimon nimi tulee Mäntyharjussa kansallispuiston kaltaisissa maisemissa sijaitsevasta, valtavan kokoisesta Nilkon kalliosta. Tarina Kertoo, että jättiläinen on istunut Nilkon kalliolla ja uittanut jalkojaan Kallavedessä.
Nilkko Brewingin väki on sitä mieltä, että jättiläinen on istunut kallion nokassa ja keitellyt erilaisia keitoksiaan, ehkäpä jotain maltaista..

Baarista vanhan ajan tunnelmaa

Nilkko Brewing pitää tärkeänä maistuvan oluen lisäksi mukavaa tunnelmaa. Vanha kenkätehdas rautatieaseman vieressä tarjoaa Nilkon omalle Taproomille ainutlaatuiset puitteet, joissa baariin syntyy luonnostaan vanhan ajan, jopa salakapakkamainen meininki.
Nilkko Taproomissa saa Nilkon omien käsityöläisoluiden lisäksi aika-ajoin muiden kotimaisten pienpanimoiden oluita, sekä muita juomia, kuten kahvia ja vaihtuvan valikoiman mukaan esimerkiksi siidereitä.
Pienpanimossa järjestetään yksityistilaisuuksia sekä panimokierroksia ja maistelukierroksia ryhmille. Lisäksi Taproomissa on noin kahden viikon välein elävää musiikkia ja kerran kesässä isompi tapahtuma, Nilkkofest.
Tärkeintä on tarjota kaikille mukavia hetkiä laadukkaiden käsityöläisoluiden ja mukavan tunnelman parissa 500 metrin päässä juna-asemalta ja alle kilometrin päässä Mäntyharjun torilta.

Nilkko Brewing

Pienpanimo, kauppa ja Taproom
Avoinna 24/7
Tarkista baarin aukioloajat verkkosivuiltamme!
https://www.nilkko.fi/taproom
Pyhävedentie 22,
52700 Mäntyharju
+358 50 5511 516
myynti@nilkko.fi